Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ "Εργαστήρι του Άη Βασίλη" Από 16 Δεκεμβρίου 2011 μέχρι 1 Ιανουαρίου 2012.




Αγαπητοί συνδημότες,
Σε όλο τον κόσμο τα Χριστούγεννα γιορτάζονται με ευλάβεια και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Σε αυτή τη δύσκολη εποχή, η ελπίδα μπορεί να γίνει η δύναμη που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ο λαός μας γνωρίζει ότι η απάντηση σε κάθε κρίση είναι ο Πολιτισμός κι εμείς πιστοί στις αξίες μας θέλουμε να προσφέρουμε καλή διάθεση και με πολλά παιδικά χαμόγελα.

Όπου ακούγεται ο "Μικρός Τυμπανιστής", όπου χτυπά μια παιδική καρδιά, όπου οι άνθρωποι ακόμα ονειρεύονται, κάποιος περιμένει τον Άγιο Βασίλη! Ο Δήμος Ωρωπού αφιερώνει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα παιδιά, τη μεγαλύτερη ελπίδα μας για το αύριο. Όλοι μαζί, σχεδιάσαμε μια ξεχωριστή
γιορτή για να τους δώσουμε την ευκαιρία να περάσουν ξέγνοιαστα και δημιουργικά αυτά τα Χριστούγεννα.

Οι τοπικές κοινωνίες  του Δήμου Ωρωπού αποτελούν την οικογένειά μας. Κάνουμε λοιπόν, τον Ωρωπό μια φιλόξενη αγκαλιά για όλα τα παιδιά του Καλλικρατικού Δήμου και τα προσκαλούμε στο Εργαστήρι του Άη Βασίλη. Εκεί, μαζί με την πριγκήπισσα, τα ξωτικά και τις νεράιδες θα ζήσουν μαγικές στιγμές έκφρασης και δημιουργικής απασχόλησης. Όλοι οι δημότες σμίγουν σε μια γιορτή με χαρά, αισιοδοξία και άφθονα παιδικά χαμόγελα.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να επισκεφτείτε το πρωτότυπο εργαστήριο του Άη Βασίλη, σε ένα πλούσιο, καθημερινό πρόγραμμα εργαστηρίων για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί με παιγνίδια, παραμύθια και κατασκευές. Ακόμη, σας προσκαλούμε σε όλες τις κατά τόπους εκδηλώσεις που διοργανώνει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού του Δήμου Ωρωπού. Ελάτε να ανταμώσουμε σε γιορτινό κλίμα αφήνοντας για λίγο τις έγνοιες που μας προβληματίζουν.

Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές!

Ο Δήμαρχος
Γιάννης Οικονομάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου