Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ενθουσίασε ο Παναγιώτης Λάλεζας στα Αμφιάρεια.


Ο διάσημος καλλιτέχνης παρουσίασε στα Αμφιάρεια του Δήμου Ωρωπού ένα πλούσιο πρόγραμμα από τη δημοτική μας παράδοση.
Με μια μεγάλη συναυλία συνεχίστηκαν χτες Δευτέρα 8 Αυγούστου τα Αμφιάρεια 2011, από ο Δήμο Ωρωπού. Ο διάσημος και αγαπητός καλλιτέχνης Παναγιώτης Λάλεζας παρουσίασε ένα "μουσικό σεργιάνι στην Ελλάδα μέσα από τα τραγούδια της", ξεκινώντας από Θρακιώτικα και συνεχίζοντας με  Μικρασιάτικα, Ηπειρώτικα, Καλαματιανά και φυσικά νησιώτικα.
Η συμμετοχή του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς περισσότεροι από 1500 συνδημότες κατέκλυσαν τον χώρο στις παλιές φυλακές για να απολαύσουν τη μουσική και να χορέψουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το κοινό υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γιάννης Οικονομάκος "ανοίγοντας" τα Αμφιάρεια τονίζοντας ότι είναι ένα φεστιβάλ που έχει σκοπό να μας ψυχαγωγήσει, να μας διασκεδάσει και να μας προσφέρει μια αύρα καλλιτεχνικής δροσιάς τα ζεστά αυγουστιάτικα βράδια.
"Αποφασίσαμε να διατηρήσουμε και να αναβαθμίσουμε τον καθιερωμένο από χρόνια θεσμό" συνέχισε ο Δήμαρχος, "αφουγκραζόμενοι την προσμονή σας για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, έτσι ώστε να έρθουμε πιο κοντά σε μια μεγάλη γιορτή που έχει ταυτιστεί με το Ωρωπιώτικο καλοκαίρι".
Ο κ. Οικονομάκος ευχαρίστησε το επιτελείο του Νομικού Προσώπου που εργάστηκε για την υλοποίηση των εκδηλώσεων, αναφέροντας ότι έβαλε ψηλά τον πήχυ της ποιότητας πάντα όμως με σεβασμό στη λογική της χρηστής διαχείρισης των πόρων του Δήμου.
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κα Αλέκα Κοντογιάννη εκφράζοντας το "δημιουργικό άγχος και τον ενθουσιασμό" του Νομικού προσώπου για τις πρώτες εκδηλώσεις που καλείται να διοργανώσει. Στη συνέχεια, παρουσίασε το πρόγραμμα των Αμφιαρείων που περιλαμβάνει "από αρχαία κωμωδία μέχρι τις πιο δυναμικές μορφές σύγχρονης τέχνης".
Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι, αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς επίσης πολλοί πρόεδροι και μέλη τοπικών συλλόγων.

http://www.oropos.gov.gr/

Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΤΟΛΙΑΣ  Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΛΕΖΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΕΚΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΡΣΗΣ  ΚΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΑΔΑΡΗΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ






 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ «ΑΜΦΙΑΡΕΙΑ 2011» Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΛΕΖΑΣ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου