Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Τετάρτη 30/1/13 - Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ωρωπού




Παρακαλούμε όπως προσέλθετε σε Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στις 30 Ιανουαρίου 2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Επαγγελματικού Λυκείου Ωρωπού (Παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού) για να συζητήσουμε και να πάρουμε απόφαση για τα παρακάτω θέματα:


1-Καθορισμός αμοιβής της Δικηγορικής Εταιρείας με την επωνυμία «Περικλής Τσαμούλης & Συνεργάτες και έγκριση της σύμβασης.

2-Εγκριση μετάθεσης προθεσμίας της προμήθειας ελαστικών οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Ωρωπού.

3-Έγκριση 1ου Συγκριτικού Πίνακα Δαπανών για τη Συντήρηση και Επισκευή Δημοτικών Οχημάτων.

4-Εγκριση ανάθεσης εκπόνησης της μελέτης του έργου με τίτλο «Βρεφονηπιακός Σταθμός Δήμου Ωρωπού» με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

5-Επανέγκριση των συμβατικών τευχών για την προκήρυξη της μελέτης με τίτλο «Μελέτη Συλλογής, Μεταφοράς, Επεξεργασίας και Διάθεσης Λυμάτων Καλάμου και Αγίων Αποστόλων Δήμου Ωρωπού»

6-Επανέγκριση των συμβατικών τευχών για την προκήρυξη της μελέτης με τίτλο «Μελέτη Αποχέτευσης Ακαθάρτων και ΕΕΛ των Οικισμών Αυλώνος, Μαρκοπούλου, Ωρωπού, Νέων Παλατίων και Χαλκουτσίου Δήμου Ωρωπού»

7-Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας ανάθεσης της μελέτης με τίτλο «Ολοκλήρωση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού ( ΓΠΣ.) της χωρικής υποενότητας Κοιλάδας Δήμου Ωρωπού και σύνταξη τευχών δημοπράτησης.

8-Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου «Κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης Ομβρίων Οικισμού Μαρκοπούλου Ωρωπού» .

9-Εγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή εξωτερικού υδραγωγείου στη θέση ΡΙΖΕΣ του Δήμου Ωρωπού.»

10-Εγκριση της μελέτης με τίτλο «Προμήθεια έτοιμου φαγητού (catering) στους Παιδικούς Σταθμούς»

11-Εγκριση της υπ'αριθμ.37/2012 απόφασης του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ω. με τίτλο «Έγκριση ετήσιου προγράμματος δράσης 2013»

12-Αποδοχή ποσού 29.960,00€ από το Υπουργείο Εσωτερικών (πιστώσεις ΣΑΤΑ 2012) για επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων του Δήμου.

13-Αποδοχή ποσού 33.I86,89€ από το Υπουργείο Εσωτερικών (πιστώσεις ΚΑΠ έτους 2013) για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δήμου.
14-Αντικατάσταση μελών του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ωρωπού.
15-Ορισμός εκκαθαριστών για την Δ.Ε.Α.Δ.Ω.

16-Ορισμός εκκαθαριστών για την K.E.Π.A. Μαρκοπούλου Ωρωπού.

17-Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής ηλεκτρομηχανολογικού, μηχανολογικού υλικού, Η/Υ και συναφών ειδών, καυσίμων, ελαιολιπαντικών κ.λ. ειδών αυτοκινήτων και οχημάτων του Δήμου.

18-Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής λοιπών προμηθειών και παροχών σε είδος προσωπικού.

19-Διενέργεια κλήρωσης για ανάδειξη Μέλους του Δ.Σ μετά του αναπληρωτή του για συγκρότηση επιτροπής βεβαίωσης καλής εκτέλεσης υπηρεσιών, εργασιών και μεταφορών που απαιτούν τεχνικές γνώσεις.

20-Διενέργεια κλήρωσης για ανάδειξη Μέλους του Δ.Σ μετά του αναπληρωτή του για συγκρότηση επιτροπής βεβαίωσης καλής εκτέλεσης λοιπών υπηρεσιών, εργασιών και μεταφορών.

21-Διενέργεια κλήρωσης για ανάδειξη μέλους του Δ.Σ. μετά του αναπληρωτή του για συγκρότηση επιτροπής γνωμοδότησης, συντήρησης, επισκευής και παραλαβής των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου.

22-Διενέργεια κλήρωσης για ανάδειξη μελών του Δ.Σ. μετά των αναπληρωτών τους, για συγκρότηση επιτροπής παραλαβής έργων δαπάνης μέχρι 5.869,41€ χωρίς ΦΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου