Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ευχαριστήρια επιστολή του Νομικού Προσώπου

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών Σταθμών κα Αλέκα Κοντογιάννη ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Ναυτικό Όμιλο Ν. Παλατίων & Ευρύτερης Περιοχής Ωρωπού για την ευγενική προσφορά του στα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Ωρωπού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 21 Δεκεμβρίου 2012, μια μέρα  χαράς και συγκίνησης τόσο για τα παιδιά όσο και για το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού, ο Ναυτικός Όμιλος με αντιπροσωπεία του τον Πρόεδρο κ. Σκαρή Ιωάννη, τον Αντιπρόεδρο κ. Ταμπάκη Βασίλη, τον έφορο ιστιοπλοΐας Προβελέγκιο Σπύρο και τον ταμία κ. Μαυρατζά Αλέξανδρο προχώρησαν σε μια κίνηση δωρεάς ηλεκτρονικών ειδών για τoν Παιδικό Σταθμό, τα οποία εξυπηρετούν την ομαλή  λειτουργία του και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Επίσης μοίρασαν δώρα στα παιδιά ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων.
Τα ηλεκτρονικά είδη που προσφερθήκαν στον Παιδικό Σταθμό είναι τα εξής:

·        ΦΟΡΗΤΟ ΡΑΔΙΟCD PHILIPS
·        F & U ΕΓΧΡΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
·        SONY CD/DVD Player
·        OLYMPUS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ FE-47
·        SDHC Card 4 GB
·        HP DESKJET 1000

Παράλληλα, τόσο η Διευθύντρια κα Γκουντούμα Αλεξάνδρα και το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού όσο και τα παιδιά μαζί με τους γονείς ευχαριστούν θερμά και από καρδιάς τους ανθρώπους του Ναυτικού ομίλου, που έδειξαν ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για τους συνανθρώπους τους.
Σας ευχαριστούμε πολύ και να έχετε μια χρονιά καλή και ευλογημένη τόσο εσείς όσο και οι οικογένειές σας.




oropos.gov 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου