Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΤΡΙΤΗ 09-08-2011, 9:00 μ.μ. To Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας παρουσιάζει την θεατρική παράσταση "Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’ ;;" (στις παλιές φυλακές Ωρωπού).



Η παράσταση έχει ως θέμα τα «ρουσφέτια» που ζητούν οι ψηφοφόροι από τον φίλο τους Υπουργό όταν επισκέπτεται το χωριό τους, και όταν τον επισκέπτονται οι ίδιοι στο υπουργικό του γραφείο στην Αθήνα. Τα λογικά και, πολλές φορές, παράλογα αιτήματα των ψηφοφόρων δημιουργούν απίθανες κωμικές καταστάσεις που προσφέρουν άφθονο και αβίαστο γέλιο, χωρίς ύβρεις, χυδαιολογίες και πολιτικολογίες. Το έργο δεν προσβάλλει πολιτικά πρόσωπα, κόμματα και θεσμούς και το παρακολουθούν ευχάριστα όλοι οι θεατές, μικροί και μεγάλοι.

Είναι ένα νεοελληνικό θεατρικό έργο πάντα επίκαιρο, με πλούσια ηθογραφικά στοιχεία που προβάλλουν τη λαϊκή μας παράδοση, ένα έργο που δημιουργεί πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα.


Οι συντελεστές: Σωτήρης Μπακαρός, Γιάννης Μπακαρός, Αυγή Παπαδημητρίου, Αποστόλης Χαλαβέτας, Βάιος Ρήτας, Σουμέλα Αρβανίτη, Δημήτρης Ρήτας, σκηνικά: Πιπίνα Μπατζιάκα-Ρήτα, κοστούμια: Μαρία Ρήτα.

Στίχοι τραγουδιών : Δημήτρης Ρήτας 
Σενάριο - σκηνοθεσία: Δημήτρης Απ. Ρήτας  
Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου