Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΩΡΩΠΟΥ.

Σχετικά με το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στην περιοχή μας, ο Εμπορικός Σύλλογος Ωρωπού θέλει να σας γνωστοποιήσει τα κάτωθι:

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά των μικροπωλητών και των εκπροσώπων του Σωματείου τους οι οποίοι με τραμπουκισμό και βία προσπάθησαν να επιβάλλουν την παρουσία τους και τους δικούς τους όρους διεξαγωγής στην εορτή θεσμό του τόπου μας.
Υπό αυτές τις καταστάσεις τις οποίες προκάλεσαν οι ίδιοι οι μικροπωλητές, και εφόσον δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, είμαστε σύμφωνοι με την απόφαση του Δ.Σ του Δήμου για την μη διεξαγωγή της φετινής πανηγύρεως.
Ο τόπος μας μπορεί να εκπροσωπηθεί κάλλιστα από εμάς τους δημότες, τους επαγγελματίες, τους οικογενειάρχες που ζούμε, ελπίζουμε και μοχθούμε καθημερινά και από κανένα άλλο που προσφέρεται να σφετεριστεί ένα 5ήμερο θεσμό που υπάρχει δεκαετίες ολόκληρες πριν από εμάς αλλά και θα εξακολουθήσει να υπάρχει και μετά από εμάς.
Ηθικά, νόμιμα και αξιοκρατικά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να στερήσει την ελπίδα (το μόνο μας έμεινε πλέον) για επιβίωση και πόσο μάλλον σε ξένους προς τον τόπο που έρχονται να αρπάξουν την ευκαιρία για τεράστιο τζίρο εντός μίας εβδομάδας βιαιοπραγώντας με το έτσι θέλω και με δικούς τους νόμους και κριτήρια.
Είμαστε σύμφωνοι με την συνέχεια της παράδοσης όπως την βρήκαμε χωρίς όμως να θίγονται τα προνόμια κανενός από τους επαγγελματίες που στηρίζουν την τοπική κοινωνία.

                                                   Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου