Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Κάθε Κυριακή στις 11:00 π.μ στο πνευματικό κέντρο Αυλώνα μπορείτε να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν την παιδική παράσταση "ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ"


Με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι,  κάθε Κυριακή στις 11:00 π.μ στο πνευματικό κέντρο Αυλώνα μπορείτε να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν την παιδική μας παράσταση.
 
ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ

Μία παράσταση που σαν σκοπό έχει την μετάδοση σπουδαίων μηνυμάτων προς τους μικρούς μας φίλους. Μηνύματα που πρέπει να χαραχθούν και να ενσωματωθούν με την προσωπικότητα τους κατά την παιδική τους ανάπτυξη. Το θέατρο είχε και έχει την δύναμη να προσανατολίζει την κοινωνική στάση των ανθρώπων απέναντι στη φύση, την κοινωνία, την ιστορία, την τέχνη και γενικότερα το μέλλον τους. Οι παιδαγωγοί θα βρουν μέσα από την παράσταση πλούσιο και ποιοτικό υλικό για την μετέπειτα συζήτηση στις τάξεις, καθώς επίσης και ένα αξιόλογο θέμα για έκθεση.
Μέσα από την παιδική μας παράσταση τα παιδιά διαπιστώνουν ότι το δάσος δεν ανήκει σε κανέναν, είναι η πηγή της ζωή μας, πρέπει να το σεβόμαστε και να συνυπάρχουμε με αυτό.

 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΔΗΛΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
σε συνεργασία με το
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΛΩΝΑ


τηλ επικ. 6932306620
υπεύθυνος οργάνωσης παραστάσεων
Γιασσιράνης   Δημήτριος
Τοπικός σύμβουλος Αυλώνα









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου